Sopimusehdot

Toimitusehdot

Sopimusehtojen soveltaminen
Näitä sopimusehtoja sovelletaan Koko Kansan Tavarakonttori Oy:n verkkokaupassa
https://laitetori.fi sivustolla.

Asiakas

Asiakkaitamme voivat olla luonnolliset henkilöt, yritykset ja yhdistykset.
Asiakkaan on oltava täysi-ikäinen oikeustoimikelpoinen henkilö.
Asiakas on velvollinen lukemaan nämä sopimusehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä tehdessään tilauksen.
Koko Kansan Tavarakonttori Oy toimittaa kaikki tiedot tilausvahvistuksesta eteenpäin sähköpostitse, joten asiakkaan tulee seurata sähköpostiaan pysyäkseen tilanteen tasalla.
Asiakkaan tehdessä tilauksen sivustoillamme, hän saa siitä sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Tilaus on aina sitova.

Tilaaminen

Asiakkaan tarvitsee tilauksen tehdäkseen ilmoittaa vähintään omista tiedoista: nimi, osoite, käytössä oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Asiakasrekisteriin ilmoitetut tiedot ovat luottamuksellisia.
Koko Kansan Tavarakonttori Oy lähettää tilausvahvistuksen asiakkaalle heti tilauksen jälkeen. Tilaus on aina sitova.

Hinnat sivustolla

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Kuljetuksen hinta lisätään tuotteen hinnan päälle ostosta tehdessä. Kuljetuksen hinta sisältää arvonlisäveron. Voit myös noutaa tuotteen itse varastoltamme, jolloin rahtia ei tule.

Tuotteet

Omistusoikeus tuotteeseen siirtyy asiakkaalle, kun tuotteen hinta on kokonaisuudessaan maksettu, jolloin tuotteet voidaan luovuttaa.
Jos tarvitset lisätietoja tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan Checkout Finland Oy:n maksunvälityksen kautta verkkomaksulla tilausta tehtäessä tai käteismaksulla tuotetta noudettaessa.
Checkout Finland Oy:n maksutavat ovat kuvattu sivustollamme https://laitetori.fi/maksutavat/
Kun asiakas on maksanut tilaamansa tuotteen, lähetetään hänelle kuitti mahdollisimman pian.

Toimitustavat ja toimitusajankohta

Pyrimme lähettämään kaikki tuotteemme 2-3 arkipäivän aikana.
Tuotteet lähetetään asiakkaalle asiakkaan valitsemalla kuljetustavalla. Suuremmat ja painavat tilaukset toimitamme asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.
Pidätämme oikeuden kuljetushinnan muutoksiin, jos asiakas asuu saaristoalueella tai muulla alueella, joissa kuljetus voidaan joutua viemään perille erikoisjärjestelyin ja erikoishinnoin, joita ei voi etukäteen laskea tai ilmoittaa.
Asiakas on velvollinen järjestämään toimitusosoitteeseen kuljetettaville tuotteille vastaanottajan joka ottaa vastaan, tarkastaa ja kuittaa lähetyksen. Jos ilmoitettuna ajankohtana ei toimitusosoitteessa ole vastaanottajaa, palautetaan lähetys lähimmälle terminaalille, josta asiakas noutaa tuotteen itse. Tässä tapauksessa kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluumme ohjeiden saamiseksi. Jos tuotetta ei noudeta, se lähetetään yhden viikon kuluttua takaisin myyjälle. Mahdolliset lisäkustannukset veloitetaan asiakkaalta.
Pyrimme lähettämään kaikki samassa ostotapahtumassa ostetut tuotteet samalla lähetyksellä.
Kaikissa ongelmatilanteissa auttaa asiakaspalvelumme asiakaspalvelu@laitetori.fi osoitteessa.
Muilla kuin kuluttaja-asiakkaalla vaaranvastuu siirtyy tilaajalle tuotteen lähtiessä varastoltamme.

Toimitettavan lastin purku asiakkaan osoitteessa

Asiakas vastaa aina rahdin purkamisesta ja huolehtii, että hänellä on tilauksen tuotteisiin sopiva purkutapamahdollisuus.
Yleensä alle 1000 kg painoiset kuormat pystytään laskemaan kuorma-autosta perälautanostimella, jos ne eivät ole kahta metriä pidempiä.
Jos rahdin koko tai paino vaatii koneellista purkua ja asiakkaalla ei ole tehtävään sopivaa konetta, suoritetaan purku yleensä nosturiautolla. Nosturiautopurusta pitää sopia etukäteen kanssamme. Nosturiauton käyttämisen maksaa asiakas.

Reklamaatio

Asiakkaan tulee tarkastaa tuote tuotteen toimitushetkellä ja mahdollinen reklamaatio on tehtävä 7 vrk sisällä tuotteen toimituksesta.
Reklamaation asiakas voi tehdä asiakaspalvelu@laitetori.fi osoitteeseen. Asiakaspalvelumme tutkii kaikki reklamaatiot tapauskohtaisesti.
Asiakas on velvollinen säilyttämään rahtikirjan ja kuitin ostamastaan tuotteesta, jotta mahdollinen palautus voidaan tarvittaessa suorittaa.

Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkailla on 14 vrk:n palautusoikeus. Palautusrahdin hinta veloitetaan yleensä asiakkaalta.
Jotta tuotteen voi palauttaa, pitää sen olla edelleen täysin jälleenmyyntikelpoinen.
Palautusasioissa asiakkaan täytyy olla ennen mahdollista palautusta yhteydessä asiakaspalveluumme. Annamme ohjeet palautusta varten.
Jokainen palautustapahtuma käsitellään tapauskohtaisesti.

Takuu ja virhevastuu

Tuotteillamme ei ole muuta takuuta kuin toimivuustakuu. Tuotteet testataan ja niiden pitää toimia myös asiakkaalle tullessaan. Annamme rehelliset ja mahdollisimman tarkat tiedot tuotteistamme. Tarkastamme myös tuotteemme, jotta ne eivät ole rikkinäisiä ja siten asiakkaalle vaarallisia tai käyttöön kelpaamattomia.
Käytetyt tuotteet toimitetaan siinä kunnossa, kuin ne ovat ostohetkellä.
Jos tuotteessa on selkeä virhe, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuluttajasuojalain mukaiset tiedot

Kuluttajalla on oikeus saattaa hänen ja elinkeinonharjoittajan välinen riita kuluttajariitalautakuntaan ratkaistavaksi. Lisätietoja osoitteessa
http://www.kuluttajariita.fi/fi/index/valituksenteko.html

Sovellettava laki

Laitetori.fi verkkokaupan käyttämiseen, sopimusehtojen tulkintaan, muihin sääntöihin ja ehtoihin sekä vastuurajauksien tulkintaan sovelletaan Suomen lakia.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Erimielisyydet pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla. Mikäli näistä sopimusehdoista tai https://laitetori.fi verkkokaupan käytöstä johtuvista erimielisyyksistä ei päästä sovintoon, asia ratkaistaan Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa suomen kielellä.

Sopimusehtojen hyväksyminen

Nämä sopimusehdot asiakas hyväksyy käyttämällä https://laitetori.fi verkkokauppaa. Sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Koko Kansan Tavarakonttori Oy:llä on oikeus muuttaa sopimusehtoja tarvittaessa, josta Koko Kansan Tavarakonttori Oy:n on tiedotettava ennen muutosta asiakkaalle. Asiakas hyväksyy muutokset jatkamalla https://laitetori.fi verkkokaupan käyttämistä.